top of page

OVER ONS

 

Stichting Think2Link is een nieuwe stichting die in 2014 is opgericht. Think2Link richt zich op het ondersteunen van projecten die respect, tolerantie en sociale cohesie bevorderen. Zie de homepage voor onze volledige doelstelling. Wij zetten ons in om projecten die in deze doelstelling passen, te realiseren. Klik hier voor meer informatie over onze projecten. Wilt u meer weten over ons beleid? Klik op de button 'download beleidsplan' aan de rechterkant.

 

De dagelijkse leiding van de stichting is in handen van directeur Désiré Brokerhof. Als theoloog van huis uit heeft hij zich vanuit zijn eigen sociale onderneming vele jaren ingezet voor onderwijsprojecten die kinderen en jongeren helpen om hun kijk op het leven en op de wereld te ontwikkelen. Nu hij met pensioen is gegaan, wil hij zich als vrijwilliger via de stichting blijven inzetten voor het geestelijk welzijn en het geluk van jonge mensen.
 

Aan het hoofd van het bestuur staat voorzitter Bas van Drooge. Hij is zakelijk leider van professioneel koor Cappella Amsterdam. Eerder was hij directeur van het re-integratiebedrijf en sociaal werkbedrijf DZB in Leiden. Dáárvoor vervulde Bas verschillende leidinggevende functies bij de KLM en hij was directeur bij Kenya Airways. Ook is hij bestuursvoorzitter van Stichting Steunfonds Pro Juventute, een fonds dat activiteiten voor kinderen en jongeren in de problemen en in de jeugdzorg ondersteunt. Bas gelooft in het grote belang van sociaal emotionele ontwikkeling van mensen als manier om jezelf en elkaar gelukkiger en succesvoller te maken. Hij ondersteunt Think2Link vanuit zijn commerciële en maatschappelijke ervaring.

 

Secretaris/penningmeester John Arnold is vanaf het begin betrokken bij de stichting. Zijn jarenlange ervaring in de educatieve uitgeverij is waardevol. Zijn expertise spitst zich met name toe op vakken als levensbeschouwing, muziek en cultureel kunstzinnige vorming. Momenteel werkt John als uitgever aan materiaal voor tweetalig onderwijs. Daarnaast is hij als zorgvrijwilliger verbonden aan Hospice Zutphen

 

Ons derde bestuurslid is Ilona Jens. Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van content voor kinderen weet ze als geen ander waar kinderen in de digitale wereld mee bezig zijn. Haar bedrijf Jvtv Media inspireert kinderen en opvoeders het beste uit zichzelf te halen. Met workshops als Toekomstlab.school en gastcolleges op diverse HBO’s staat ze met beide benen in de wereld van jeugd & jongeren. 
Haar kennis en ervaring zet ze in  voor bedrijven die deze doelgroep wil bereiken. Met onder andere brainstorms op de werkvloer, persoonlijke adviestrajecten en het organiseren van kennis-events. Dit doet zij voor opdrachtgevers  als het van Gogh Museum, Schooltv, Pact voor Kindcentra, Hermitage Amsterdam.

 

NB: Zowel de bestuursleden als de directeur verrichten het werk voor de stichting onbezoldigd.

Desire_portret.png
Désiré Brokerhof

Operationeel Directeur

"Door mijn jarenlange werk ten dienste van het onderwijs ben ik ervan overtuigd geraakt dat de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren veel meer aandacht behoeft. Natuurlijk moet je als kind goed leren rekenen en een goede taalbeheersing is nodig om in onze ingewikkelde samenleving mee te kunnen doen. Toch is dat niet genoeg. Het is net zo belangrijk om na te denken over jezelf, je medemensen en de wereld om je heen. Je moet leren luisteren en niet alleen je eigen grenzen leren bewaken, maar ook leren om rekening te houden met de grenzen van anderen. 
Nu ik sinds december 2023 met pensioen ben en mijn bedrijf heb overgedragen aan mijn dochter Anke, zie ik het als een mooie kans om haar werk in de stichting voort te zetten."

Het bestuur
Bas van Drooge

Voorzitter

 

"Als het gaat om respect, tolerantie en sociale cohesie is er nog heel veel te bereiken door persoonlijke ontwikkeling. We ontwikkelen ons sterk op het cognitieve vlak, maar leren we hoe we met onszelf en anderen kunnen omgaan? Het is mijn overtuiging dat wij een grote sprong voorwaarts kunnen maken in gelukkig samenleven als wij onze emotionele en sociale ontwikkeling van jongs af aan ter hand nemen. Ik draag graag aan die ontwikkeling bij als voorzitter van Think2Link."

 

John Arnold

Secretaris/penningmeester


"Oog hebben voor elkaar en leren omgaan met verschillen. Dat is een prima basis om op een open en respectvolle manier met elkaar samen te leven. De stichting Think2Link die dit hoog in het vaandel heeft staan kan zeker op mijn sympathie rekenen! En dat de jeugd daarbij in het centrum van de aandacht staat, raakt mijn educatieve hart."

IMG_1056.JPG
Ilona Jens

Bestuurslid

 

"Omgaan met emoties, respect voor anderen hebben en verbinding maken met elkaar: daar gaat het voor mij om in het leven. En daar kun je niet jong genoeg mee beginnen. Want: de jeugd heeft de toekomst! En mijn hart ligt bij de jeugd, daarom verbind ik me met  Think2Link . Samen zijn we sterker(er), ik heb veel zin om mijn kennis en ervaring in te zetten voor deze stichting."

bottom of page