top of page

OVER ONS

 

Stichting Think2Link is een nieuwe stichting die in 2014 is opgericht. Think2Link richt zich op het ondersteunen van projecten die respect, tolerantie en sociale cohesie bevorderen. Zie de homepage voor onze volledige doelstelling. Wij zetten ons in om projecten die in deze doelstelling passen, te realiseren. Klik hier voor meer informatie over onze projecten. Wilt u meer weten over ons beleid? Klik op de button 'download beleidsplan' aan de rechterkant.

 

Think2Link wordt geleid door directeur Anke Brokerhof. Ze studeerde communicatiewetenschappen aan de UvA en sloot haar opleiding af met een master Internationale communicatie. Al tijdens haar stage bij Hewlet-Packard Zwitersland was ze bezig met het verbinden van mensen waarbij ze de interne communicatie stroomlijnde. Na haar studie woonde ze vier jaar in Peru om daar een dansproject op te zetten voor kansarme jongeren. Sinds 2012 is ze terug in Nederland en is nu directeur Leren en Ontwikkelen bij Creathlon.

 

Aan het hoofd van het bestuur staat voorzitter Bas van Drooge. Hij is zakelijk leider van professioneel koor Cappella Amsterdam. Eerder was hij directeur van het re-integratiebedrijf en sociaal werkbedrijf DZB in Leiden. Dáárvoor vervulde Bas verschillende leidinggevende functies bij de KLM en hij was directeur bij Kenya Airways. Ook is hij bestuursvoorzitter van Stichting Steunfonds Pro Juventute, een fonds dat activiteiten voor kinderen en jongeren in de problemen en in de jeugdzorg ondersteunt. Bas gelooft in het grote belang van sociaal emotionele ontwikkeling van mensen als manier om jezelf en elkaar gelukkiger en succesvoller te maken. Hij ondersteunt Think2Link vanuit zijn commerciële en maatschappelijke ervaring.

 

Secretaris/penningmeester John Arnold is vanaf het begin betrokken bij de stichting. Zijn jarenlange ervaring in de educatieve uitgeverij is waardevol. Zijn expertise spitst zich met name toe op vakken als levensbeschouwing, muziek en cultureel kunstzinnige vorming. Momenteel werkt John als uitgever aan materiaal voor tweetalig onderwijs. Daarnaast is hij als zorgvrijwilliger verbonden aan Hospice Zutphen

 

Ons derde bestuurslid is Ilona Jens. Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van content voor kinderen weet ze als geen ander waar kinderen in de digitale wereld mee bezig zijn. Haar bedrijf Jvtv Media inspireert kinderen en opvoeders het beste uit zichzelf te halen. Met workshops als Toekomstlab.school en gastcolleges op diverse HBO’s staat ze met beide benen in de wereld van jeugd & jongeren. 
Haar kennis en ervaring zet ze in  voor bedrijven die deze doelgroep wil bereiken. Met onder andere brainstorms op de werkvloer, persoonlijke adviestrajecten en het organiseren van kennis-events. Dit doet zij voor opdrachtgevers  als het van Gogh Museum, Schooltv, Pact voor Kindcentra, Hermitage Amsterdam.

 

NB: Zowel de bestuursleden als de directeur verrichten het werk voor de stichting onbezoldigd.

_Anke2.jpg
Anke Brokerhof

Directeur

"Al van kinds af aan wist ik dat ik iets wilde doen om de wereld een heel klein beetje beter te maken. Toen ik na 4 jaar terugkwam uit Peru besefte ik dat er in Nederland ook nog zoveel verbeterd kan en moet worden als het gaat om respect en tolerantie. Ik vind het geweldig dat ik met Stichting Think2Link kan bijdragen aan een brede ontwikkeling van een nieuwe generatie, aan het verbinden van mensen en daarmee aan een mooiere samenleving."

 

linkedin_rond3.png
Het bestuur
Bas van Drooge

Voorzitter

 

"Als het gaat om respect, tolerantie en sociale cohesie is er nog heel veel te bereiken door persoonlijke ontwikkeling. We ontwikkelen ons sterk op het cognitieve vlak, maar leren we hoe we met onszelf en anderen kunnen omgaan? Het is mijn overtuiging dat wij een grote sprong voorwaarts kunnen maken in gelukkig samenleven als wij onze emotionele en sociale ontwikkeling van jongs af aan ter hand nemen. Ik draag graag aan die ontwikkeling bij als voorzitter van Think2Link."

 

linkedin_rond3.png
John Arnold

Secretaris/penningmeester


"Oog hebben voor elkaar en leren omgaan met verschillen. Dat is een prima basis om op een open en respectvolle manier met elkaar samen te leven. De stichting Think2Link die dit hoog in het vaandel heeft staan kan zeker op mijn sympathie rekenen! En dat de jeugd daarbij in het centrum van de aandacht staat, raakt mijn educatieve hart."

linkedin_rond3.png
IMG_1056.JPG
Ilona Jens

Bestuurslid

 

"Omgaan met emoties, respect voor anderen hebben en verbinding maken met elkaar: daar gaat het voor mij om in het leven. En daar kun je niet jong genoeg mee beginnen. Want: de jeugd heeft de toekomst! En mijn hart ligt bij de jeugd, daarom verbind ik me met  Think2Link . Samen zijn we sterker(er), ik heb veel zin om mijn kennis en ervaring in te zetten voor deze stichting."

linkedin_rond3.png
bottom of page